Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forumul Clanului pG #

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Stiri Football

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Data de înscriere : 10/12/2008

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:49 pm

DRAGOMIR: "FRATII BECALI AU DAT LECTII DE MANAGEMENT IN CAZUL CHIVU"

Dumitru Dragomir a declarat pentru Mediafax ca fundasul Romei ar fi un fraier daca s-ar transfera de la AS Roma si considera ca fratii Becalii au dat lectii de management prin modul in care au actionat in acest caz.

"Transferul lui Chivu nici nu trebuie sa se faca. Fraier o fi daca va pleca de la Roma! Asta e sansa vietii lui. Va luati dupa ce spun unii sau altii? Au ajuns unii sa-i dea lectii de viata si de management lui Chivu. Peste opt luni de zile e liber de contract. Peste trei luni de zile poate sa-si negocieze liber contractul.

Asa va fi, o sa vedeti, va pleca liber de contract. Eu am stiut de la inceput. Pentru ca are impresari destepti, cu toate ca eu m-am certat cu fratii Becali. Au facut atat tam-tam doar ca sa umfle pretul. Doar pentru publicitate. Astia sunt oamenii dracului domnule. Impresarii astia sunt oameni destepti, care au stiut sa faca avere. In contractul asta nu conteaza decat cat castiga Chivu si impresarii. Eu agreez stratefia fratilor Becali. Astia au dat lectii de management in cazul lui Chivu. Au predat lectii. E de departe cel mai important transfer din fotbalul romanesc", a declarat seful Ligii pentru Mediafax.
Sus In jos
https://pg-zone.catsboard.com
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:50 pm

GIOVANNI BECALI: "100% CHIVU INTRA CU ROMA IN CANTONAMENT"

Impresarul lui Cristi Chivu, Giovanni Becali, a vorbit despre situatia fotbalistului roman, despre care este convins ca va ramane in continuare la AS Roma, scrie cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

"Suta la suta Chivu vine la cantonament duminica, insa totul depinde de o eventuala intalnire intre Rosella Sensi si Massimo Moratti. Totusi, daca nu se hotaraste nimic, Cristi mai are contract cu AS Roma si mai sta un an. Real si Barcelona au crezut ca daca e roman, ii pot da un salariu ca atare, insa el e un fotbalist roman care joaca in Europa la o echipa italiana de top, care a terminat pe pozitia secunda si s-a calificat in Champions League", a spus Giovanni Becali in Gazzetta dello Sport
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:50 pm

CHIVU: "NU AM NEVOIE DE BODYGUARZI CA SA MERG LA ROMA"

CHIVU: "NU MI-E FRICA DE FANII ROMEI"

Capitanul nationalei Romaniei, Cristi Chivu, a declarat ca se va prezenta la reunirea lotului echipei AS Roma si ca nu isi face probleme in privinta fanilor, care l-au criticat pentru ca a negociat cu Internazionale Milano, scrie siteul Realitatea TV.

"Mai stau cateva zile in Romania, dar de luni ma voi prezenta la antrenamente, la Roma. Nu cred ca o sa am nevoie de bodyguarzi ca sa merg la Roma. Fotbalul e doar un sport din care nu trebuie sa lipseasca fair play-ul", a declarat Chivu.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty

MARIUS NICULAE A SEMNAT PE 2 ANI CU INVERNESS

Varful Marius Niculae a semnat un contract pe doua sezoane cu scotienii de la Inverness, scrie siteul oficial al clubului.

"Suntem bucurosi ca am reusit transferul unui jucator de valoare, tinand cont de bugetul nostru", a declarat directorul sportiv al scotienilor, Graeme Bennett.

De asemenea si presedintele clubului scotian, Alan Savage, s-a aratat multumit de noua achizitie: "Cand Charlie Christie a vazut DVD-ul cu Niculae a spus imediat ca trebuie sa-l luam. Este o sansa unica sa transferam un international care este liber de contract".
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:51 pm

Adrian Pit - "garda" lui Chivu la Roma!

Adrian Pit a asteptat cu inima stransa sfarsitul telenovelei Chivu. Ajuns in aceasta vara in capitala Italiei, fostul fotbalist al aradenilor de la UTA s-a "lipit" practic de vedeta Romei. Italienii de la Il Tiempo scriu ca Pit nu se desparte niciodata de Chivu, in incercarea de a deslusi secretele din cantonamentul capitolinilor.

"Pit sta mai mult langa Chivu si incearca sa descopere micile secrete de la Trigoria", noteaza italienii.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:52 pm

MUTU: "DAU EU BANI DE LA MINE NUMAI SA JOC LA REAL"

Inter, Real Madrid si Villareal il vor pe Mutu!

Europa a innebunit dupa romani. Dupa ce Cristi Chivu a fost subiectul principal din Spania si Italia, unde Barca, Real Madrid si Inter au licitat bani grei pe capul fundasului Romei, acum, cel mai bun jucator din sezonul trecut de Serie A, Adi Mutu, este vanat de Real, Inter si Villareal, informeaza Fanatik.

20 de milioane de euro ofera Inter pentru serviciile lui Mutu si un salariu de 4 milioane pe sezon. Villareal ii da doar 3.2 milioane de euro si 16 milioane Fiorentinei, ei incearca sa caute un inlocuitor pentru Diego Forlan, plecat la Atletico Madrid in aceasta vara. Real Madrid e asteptata sa vina cu o oferta scrisa, pana in acest moment, singurele semnale clare venind din partea noului antrenor, Bernd Schuster, care il vrea neaparat pe Mutu la Madrid.

Fiorentina a marit miza considerabil si i-a urcat claza de reziliere lui Mutu la 70 de milioane de euro, o suma care daca ar fi platita, ar consemna unul din cele mai scumpe trasnsferuri din lume, dupa cele ale lui Figo si Zidane.

"Stiu ca exista oferte tentante, dar nu-mi sta in fire sa le comentez. Ma simt bine la Fiorentina si am incredere totala in agentul meu, care este un profesionist 100%", a declarat Adi Mutu, aflat in prezent in Italia, unde Fiorentina se pregateste pentru noul sezon.

Chiar daca Mutu se simte bine la Fiorentina, unde lucreaza alaturi de antrenorul care l-a "crescut" la Parma, Mutu spune ca ar fi un vis sa joace la Madrid, la unul din cele mai mari cluburi din lume.

"Daca, intr-adevar, marele Real m-ar dori, as da bani de la mine numai sa ajung acolo. E o sansa pe care o ai o data in viata. Plec si pe jos la Madrid daca trebuie.", a declarat Adi Mutu pentru sursa citata.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:53 pm

MITEA - LA AJAX, ISTORIA SE REPETA

Mitea: "Sunt un mare ghinionist!"

Nicolae Mitea pare sa fi devenit tinta favorita a ghinionului. Dupa accidentarea din sezonul trecut, suferita tot intr-un meci de pregatire si care l-a scos practic din circuit pentru tot anul, istoria pare sa se repete. Nicki s-a accidentat intr-un meci de pregatire, dupa ce a inscris al patrulea gol al echipei si al doilea gol al sau in aceste pregatiri. Mitea a declarat pentru Prosport ca este un ghinionist, dar ca spera ca povestea de anul trecut sa nu se repete.

"Sunt un mare ghinionist. Am calcat stramb, dar sper sa revin pana la inceperea turneului amical organizat de Ajax. Pana la inceperea sezonului voi fi apt mai mult ca sigur", a declarat Mitea pentru sursa citata.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:53 pm

Ovidiu Burca a fost operat cu succes

Noua achizitie a echipei Energie Cottbus, fundasul Ovidiu Burca, in varsta de 27 de ani, a fost operat cu succes la peroneul stang, marti, intr-o clinica din Cottbus, a anuntat site-ul oficial al gruparii germane.

In timpul interventiei chirurgicale, jucatorului roman i s-a indepartat o placuta de metal care ii provocase o inflamatie a peroneului. Placuta metalica ii fusese introdusa in picior de medicii romani in urma cu patru luni, in timpul unei alte interventii chirurgicale.

"Ovidiu Burca se va intoarce pe teren cat de curand posibil, dupa ce i se va vindeca rana", a precizat medicul echipei din Cottbus, Hartmut Thamke.

Burca a fost transferat in aceasta vara de la FC National la Energie Cottbus. In timpul cantonamentului de la Oberhof, cu noua sa echipa, Burca s-a plans de dureri puternice la peroneu, starea sa de sanatate inrautatindu-se in ultima perioada, fapt care i-a determinat pe medici sa il opereze.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty

Mutu: "Responsabilitatile mele au crescut dupa plecarea lui Toni"

Internationalul roman Adrian Mutu a vorbit de la centrul de pregatire al Fiorentinei despre transferurile gruparii toscane din aceasta vara, despre plecarea lui Luca Toni si despre obiectivele pentru noul sezon.

"Responsabilitatile mele au crescut dupa plecarea lui Toni, dar sunt gata sa le primesc si sper ca il voi ajuta pe Pazzini sa aiba un campionat excelent. E adevarat ca Toni a plecat, dar trebuie sa ne aducem aminte ca s-a descurcat bine si din cauza celorlalti jucatori, care nu au plecat", a spus Mutu pentru Viola News.

Internationalul roman nu e impresionat de campania de achizitii a Fiorentinei din aceasta vara si crede ca lotul e completat doar in proportie de 80%, asteptand marile nume fara de care echipa sa nu isi poate indeplini obiectivele.

"Nu sunt dezamagit de noii veniti, multi jucatori tineri au sosit si acestia isi doresc sa se descurce bine. In orice caz, avem nevoie de jucatori experimentati pentru a ne descurca mai bine ca anul trecut. Inca ne lipseste ceva. Sunt de acord cu antrenorul, as putea spune ca am completat lotul la 80% din capacitate", a adaugat Mutu.

"Briliantul" crede ca gruparea toscana se poate bate cu marile nume din Serie A pentru un loc de Liga Campionilor, insa avertizeaza ca nu va fi usor.

"Ar fi foarte important pentru mine sa ne calificam, dar exista patru echipe care, teoretic, sunt mai puternice decat noi. Nu vreau sa dezvalui cate goluri imi doresc sa inscriu in sezonul urmator, tinta mea este sa maresc numarul de pase de gol pentru colegii mei", a incheiat Mutu.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:54 pm

Cristi Chivu isi plateste singur transferul

Cristi Chivu propune o diminuare consistenta a salariului, pentru ca Inter Milano sa-l poata achizitiona de la AS Roma.

Cristi Chivu pare sa nu se fi impacat cu ideea ca trebuie sa mai joace un an la AS Roma, echipa cu care are contract pana in vara lui 2008 si unde incaseaza un salariu de 1,8 milioane de euro.

Desi se afla de cateva zile in cantonamentul ?ros-galbenilor” de la Trigoria, fundasul roman vrea sa se transfere la Internazionale Milano, formatie care nu mai este insa dispusa sa ofere mai mult de 14 milioane de euro in schimbul sau.

Conform cotidianului ?Corriere dello Sport”, in disperare de cauza, Chivu le-ar fi propus oficialilor de la Inter sa plateasca din viitorul sau salariu diferenta de bani pentru a ajunge la o intelegere cu AS Roma, care cere 18 milioane de euro.

?Nici eu nu stiu ce voi face”

Dupa ce a refuzat Real Madrid si FC Barcelona din cauza salariului nesatisfacator, Chivu este dispus acum sa accepte si mai putin, adica patru milioane de euro pe an in loc de cinci, cat ii promisese Inter.

In plus, conform ziarului ?Corriere dello Sport” - care a titrat ieri, pe prima pagina, ?Chivu se cumpara pentru Inter” -, si fratii Becali, impresarii fotbalistului, sunt dispusi sa renunte la o parte din comision pentru ca romanul sa ajunga, in sfarsit, la Milano.

Chivu a refuzat, deocamdata, sa faca vreo declaratie oficiala, desi, initial, el anuntase ca va organiza o conferinta de presa in care sa le explice situatia suporterilor de la AS Roma, cu care se afla in conflict.

Cotidianul ?Il Tempo” a notat ieri ca fundasul roman pare destul de fericit la Trigoria, unde se antreneaza normal alaturi de coechipieri. Intrebat de jurnalisti si de suporteri ce face, Chivu a raspuns dezorientat: ?Bine. Nu imi cereti sa va spun ce voi face, fiindca nici eu nu stiu”.

Ziaristii italieni au consemnat ca, in cantonamentul Romei, Chivu este un adevarat ghid pentru Adrian Pit, celalalt roman legitimat la gruparea din Cetatea Eterna. ?Pit sta numai langa Chivu si incearca sa descopere micile secrete de la Trigoria”, scrie ?Il Tempo”.

EVZ
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:54 pm

Mutu: "Nu sunt dezamagit de transferurile Fiorentinei"

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, ca nu este dezamagit de transferurile facute de oficialii clubului AC Fiorentina si crede ca noii veniti vor ajuta mult echipa, informeaza agentia Datasport.

"Nu sunt dezamagit de transferuri. Au venit jucatori tineri care vor ajuta echipa. In acest moment suntem la 80 la suta din capacitate si singura problema pare sa fie plecarea lui Toni, un jucator important in sezoanele trecute. Pentru mine visul este sa ajungem in Liga Campionilor, dar trebuie sa ne gandim ca avem de luptat cu patru formatii mai puternice decat noi", a spus Mutu.

Intrebat de situatia bulgarului Valeri Bojinov, aflat in conflict cu fanii Fiorentinei, internationalul roman a afirmat: "Imi displace situatia lui, dar noi speram ca suporterii il vor ierta, deoarece Bojinov face parte din familia Fiorentinei".

Mutu a precizat ca nu este interesat de cate goluri va marca in acest sezon si a declarat ca isi doreste ca echipa sa joace cat mai bine. "Nu vreau sa spun ca voi da nu stiu cate goluri, obiectivul meu este sa dau mai multe pase de gol decat sezonul trecut. L-am pierdut pe Toni si responsabilitatea mea este sa-l ajut pe Pazzini sa faca un campionat exceptional", a spus Mutu.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty

Inter Milano ofera 10 milioane de euro si pe Cruz pentru Chivu

Cotidianul Corriere dello Sport, citat de agentia Calciomercato, a anuntat, joi, ca oficialii clubului Internazionale Milano sunt dispusi sa ofere zece milioane de euro plus atacantul argentinian Julio Ricardo Cruz, pentru a-l transfera pe fundasul echipei AS Roma, Cristian Chivu.

Sursa citata noteaza ca Julio Cruz, in varsta de 32 de ani, se afla in conflict cu antrenorul milanezilor Roberto Mancini si ar putea fi inlocuit la campioana Italiei de Fabio Quagliarella (Udinese) sau Antonio Cassano (Real Madrid).

Cristian Chivu s-a prezentat, duminica, la reunirea lotului echipei AS Roma, desi capitanul echipei nationale s-a aflat, in aceasta vara, in atentia cluburilor Internazionale Milano, FC Barcelona si Real Madrid. Toate cele trei grupari au anuntat oficial ca renunta la achizitionarea lui Chivu, dar presa italiana informeaza ca Inter Milano continua in secret tratativele.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:55 pm

Pancu a marcat un gol pentru Bursaspor intr-un meci amical

Fotbalistul Daniel Pancu a marcat un gol, joi, in meciul castigat de Bursaspor, cu scorul de 2-0 (1-0), in fata formatiei Istanbulspor, in cadrul turneului Kartepe Cup, informeaza site-ul oficial al clubului turc.

Pancu a inscris in minutul 6, celalalt gol fiind marcat de Omer Kaplan, in minutul 88.

Daniel Pancu a evoluat pana in minutul 58, cand a fost schimbat cu Burak. Celalalt roman de la Bursaspor, Cornel Frasineanu, a fost de asemenea titular, fiind schimbat la pauza cu Ramazan.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:55 pm

Niculae avertizat de un coechipier că la Iverness nu se va ţine cont de faptul că este vedetă

(MEDIAFAX) Fotbalistul Marius Niculae a fost avertizat de un coechipier, Ian Black, că la Iverness nu se va ţine cont de faptul că este un jucător important, informează cotidianul The Iverness Courier.

"Ian Black i-a cerut noului său coechipier, Marius Niculae, să se exprime în teren cu Caley Thistle, deoarece reputaţia sa nu va conta", notează jurnalul citat.

Sosirea lui Niculae la Iverness a declanşat zvonuri potrivit cărora mai mulţi jucători ai echipei scoţiene ar fi nemulţumiţi deoarece o parte a salariului românului este plătită de compania Orion Group, ce aparţine preşedintelui grupării, Alan Savage. Managerul Charlie Christie a afirmat că ar fi foarte surprins dacă zvonurile ar fi reale, iar acţionarul majoritar al clubului, David Sutherland, a spus că tranzacţia legată de Niculae s-a făcut în limitele bugetului.

"Sincer să fiu, nu ştiu prea multe despre Marius. Totuşi, el este un jucător important care a jucat la câteva echipe mari, astfel că va fi interesant să vedem dacă va putea arăta aici de ce este în stare. Avem o mentalitate foarte bună la această echipă şi să sperăm că Marius se va putea adapta. Cu siguranţă el va fi tratat ca orice alt jucător", a declarat Ian Black.

El a precizat că, după aducerea lui Marius Niculae, care a devenit cel mai bine plătit jucător de la Iverness, conducerea clubului ar trebui să se gândească şi la mărirea salariilor unor fotbalişti mai vechi în echipă.

Iverness a întâlnit, joi, formaţia Clach, într-un meci amical la care a asistat şi Niculae. Noua echipă a românului s-a impus în această partidă, cu scorul de 2-0.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:56 pm

VfB Stuttgart renunta la Marica

Negocierile dintre campioana Germaniei, VfB Stuttgart, si gruparea ucraineana Sahtior Donetk pentru transferul atacantului roman Ciprian Marica s-au blocat, cele doua cluburi neintelegandu-se in privinta banilor, informeaza editia online a revistei germane Kicker.

Managerul sportiv de la VfB Stuttgart, Jochen Schneider, s-a intors de la Donetk, dupa un maraton de patru zile de negocieri, fara niciun rezultat.

Potrivit sursei citate, varianta unui imprumut la Stuttgart a atacantului roman a cazut, cele doua cluburi incercand sa negocieze un transfer. Gruparea germana nu ofera insa decat patru milioane de euro pentru Marica, suma considerata prea mica de Sahtior, mai ales in conditiile in care englezii de la Machester City ar fi dispusi sa plateasca intre opt si zece milioane pentru roman.

"Daca Sahtior Donetk va respinge definitiv oferta facuta de VfB Stuttgart, cum pare sa se intample, campioana Germaniei isi va indrepta atentia spre transferul jucatorului de la SV Hamburg, Boubacar Sanogo, originar din Coasta de Fildes”, noteaza Kicker.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:56 pm

Tamas si Niculae, infranti de Liverpool

Echipa romanilor Gabriel Tamas si Daniel Niculae a fost infranta de Liverpool, scor 0-2, intr-un meci amical disputat la Fribourg, Elvetia. Cei doi romani au fost rezerve si au intrat pe teren in ultimele 20 de minute.

Dupa o prima repriza in care cea mai mare ocazie de gol a venit in minutul 29, cand Gerrard a ratat de putin tinta, acelasi Gerrard a deschis scorul cu putin inainte de pauza cu un sut din opt metri, pentru ca Daniel Agger sa stabileasca scorul final in minutul 69, dupa un corner batut excelent de Nabil El Zhar.

Romanii de la Auxerre, Gabriel Tamas si Daniel Niculae, au intrat pe teren in minutul 71, in locul lui Lesage si Jasse, insa nu au realizat nimic notabil. De cealalta parte, la Liverpool, Yossi Benayoun si Ryan Babel au fost pentru prima data titulari in tricoul "cormoranilor", tanarul portar bulgar Nikolay Mihaylov a debutat si el, pentru ca transferul record, Fernando Torres sa intre dupa pauza.

Dupa acest meci amical disputat pe o vreme torida la Fribourg, Elvetia, Liverpool va merge in Hong Kong, unde va evolua pentru a patra oara consecutiv la Barclays Asia Trophy.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:57 pm

Marica: ''Stuttgart a fost alegerea mea''

Atacantul lui Sahtior Donetk, Ciprian Marica, a declarat luni, in exclusivitate pentru NewsIn, ca a preferat Stuttgart in dauna lui Manchester City, care ii oferea un salariu mai mare, pentru a juca in Liga Campionilor si pentru a fi mai aproape de echipa nationala.

"Stuttgart a fost alegerea mea. Este adevarat ca am avut oferte si din Anglia, unde mi se propunea un salariu mai mare, insa am vrut sa joc in Liga Campionilor si sa fiu mai aproape de echipa nationala. Sunt foart bucuros ca voi juca la campioana Germaniei", a declarat Ciprian Marica.

"Nu mi-a fost usor sa ma despart de la Sahtior, de unde plec dupa trei ani si jumatate. Las in urma amintiri frumoase, dar asa e viata. Este un pas important in cariera mea", a mai declarat internationalul roman.

Ciprian Marica s-a transferat de la Sahtior Donetk la Stutgart in schimbul sumei de opt milioane de euro, atacantul roman semnand un contract pe patru ani.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:57 pm

Marica: ''Inca nu am semnat, sunt inca probleme''

Atacantul Ciprian Marica a declarat, luni seara, la postul de televiziune sportro, ca semnarea contractului dintre el si VfB Stuttgart intarzie din cauza faptului ca acordul dintre clubul german si gruparea la care este legitimat, Sahtior Donetk, nu este, inca deplin.

"Inca nu am semnat, sunt inca probleme. Este vorba de o problema minora la Sahtior, dar va fi rezolvata in urmatoarele ore. In principiu voi semna. Voi primi un salariu bun, dar cel mai mult a contat faptul ca este vorba despre campioana Germaniei, ca joaca in Liga Campionilor", a spus atacantul, care a admis ca salariul anual pe care il va primi la VfB Stuttgart este "in jur de" suma de 2 milioane de euro, vehiculata in presa.

Marica a spus ca nu crede ca vor fi probleme cu venirea sa la echipa nationala a Romaniei, asa cum s-a intamplat in cazul jucatorilor Vlad Munteanu si Sergiu Radu, care nu au intrat in vederile selectionerului Victor Piturca, in ciuda evolutiilor bune din Bundesliga.

Potrivit presei, Marica ar urma sa joace la Stuttgart timp de patru sezoane, suma de transfer fiind estimata la 8 milioane de euro.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:58 pm

Rosella Sensi: "Suporterii sa nu-l huiduie pe Chivu"

Administratorul delegat al AS Roma, Rosella Sensi, ii roaga pe suporteri sa nu-l huiduie pe Cristi Chivu la aniversarea clublui de 80 de ani ce va avea loc joi.

Giallorossi vor sarbatori aniversarea pe Stadio Olimpico, iar oficialii clubului spera ca atmosfera sa nu fie stricata de huduielile fanilor la adresa lui Cristi Chivu, pe care il considera un mercenar.

"Sper ca evenimentul de joi sa fie o petrecere mare si sa nu existe huiduieli adresate lui Chivu, deoarece el a oferit multe clubului. Eu si tatal meu (Franco Sensi), amandoi vrem ca asta sa fie o mare sarbatoare. Nu exista nimic nou in negocierile cu Inter. Luciano Spalletti a cerut doi jucatori pentru a-l inlocui? Antrenorul stie ce e de facut. In orice caz, voi vorbi cu el direct, asa cum facem intotdeauna", a spus Rosella Sensi.

Cristi Chivu se afla in acest moment in pregatiri cu AS Roma, insa este din ce in ce mai aproape de un transfer la Internazionale Milano. In cazul in care nu se va transfera in aceasta vara, internationalul roman va putea pleca liber de contract, lucru pe care AS Roma nu il vrea.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:58 pm

opescu: "Dorinta lui Chivu este mai importanta decat cea a impresarilor"

Fostul international Gheorghe Popescu a declarat, marti, ca nu crede ca fundasul Cristian Chivu le-a dat mana libera impresarilor sai in privinta unui eventual transfer si ca intotdeauna decizia a luat-o jucatorul, nu managerii sai, informeaza publicatia Il Romanista.

"Pe fratii Becali ii cunosc bine. Giovanni mi-a fost impresar ani de zile, iar apoi, pentru o perioada, am si colaborat cu el. Dupa parerea mea, ei sunt printre cei mai buni impresari din lume. Dar nu pot sa cred ca ar fi primit mana libera din partea lui Cristi, sa ia orice decizie. In aceaste tratative interminabile, parerea lui Cristi a fost mereu cea decisiva", a declarat Gheorghe Popescu.

Popescu spune ca i-ar fi placut ca fundasul roman sa joace la FC Barcelona. "In urma cu cateva saptamani, Chivu mi-a cerut parerea despre FC Barcelona. Mie, ca fost jucator la Barcelona, mi-ar fi placut ideea ca Chivu sa se transfere acolo. Dar apoi lucrurile s-au complicat si, pana la urma, ceea ce conteaza in unele tratative sunt banii", a afirmat Popescu.

Fostul international considera nedrept faptul ca romanul este fluierat la Roma. "Nu mi se pare corect. Chivu a jucat cu inima la Roma si daca acum a luat alta decizie, ar trebui sa-i fie respectata. Dar asa este Roma: iubeste si uraste cu aceeasi intensitate", a precizat Gheorghe Popescu, adaugand ca l-a cunoscut pe Chivu inainte de Euro 2000. "Il cunosc pe Cristi dinainte de Euro 2000. Eu eram capitanul echipei nationale si impreuna cu Hagi l-am convins pe selectioner sa-l convoace pe Chivu. Atunci a inceput splendida sa cariera", a punctat Popescu.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty

Niculae a marcat pentru Auxerre

Daniel Niculae a marcat un gol fenomenal in meciul amical castigat de formatia sa, Auxerre, cu scorul de 3-0 in fata lui UNFP Nord.

Internationalul roman a deschis scorul in amicalul disputat la Clairefontaine, cu un sut de la 35 de metri, in minutul 18. Niculae are o evolutie din ce in ce mai apreciata la Auxerre, in urma cu doua zile fiind declarat omul meciului de fanii lui Auxerre in amicalul cu Noisy le Sec.

Celelalte doua goluri din amicalul cu UNFP Nord au fost marcate de Tofilou Maoulida, in minutele 31 si 41. Acesta a fost cel de-al cincilea meci de pregatire disputat in aceasta vara de Auxerre, echipa lui Daniel Niculae avand in bilant 3 victorii si 2 infrangeri.

Auxerre se pregateste din greu pentru noul sezon si, dupa un amical ce va avea loc vineri in fata lui Wolfsburg, Auxerre va debuta in noul sezon din Ligue 1 in fata campioanei Lyon, urmand ca pe 11 august Auxerre sa intalneasca Bordeaux.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:59 pm

Nicolae Mitea ar putea ajunge la Real Sociedad

Ajax Amsterdam este de acord sa-l cedeze pe atacantul Nicolae Mitea gruparii Real Sociedad, la schimb, pentru achizitionarea mijlocasului Xabi Prieto, informeaza cotidianul As.

"Clubul olandez nu este dispus sa plateasca cele sase milioane cerute de Real Sociedad pentru Prieto, dar este dispus sa dea patru milioane de euro pentru a convinge gruparea spaniola. Insa, Ajax Amsterdam este de acord sa cedeze si una din tinerele sale valori, atacantul roman de 22 de ani, Nicolae Mitea, de 1,72 si 64 de kilograme. Jucatorul este convocat tot timpul in nationala Romaniei si in ciuda varstei este considerat una din valorile importante din tara sa. Ajax l-a transferat la 18 ani de la Dinamo Bucuresti si tot la aceeasi varsta a debutat in nationala Romaniei", scrie cotidianul AS.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 4:59 pm

Mutu: "Nici in Romania nu ma simt atat de iubit ca la Florenta"

Atacantul Adrian Mutu a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, ca nici in Romania nu se simte atat de iubit ca in orasul Florenta, unde evolueaza pentru Fiorentina.

"Nici acasa la mine, in Romania nu simt o afectiune atat de mare", a spus Mutu.

Intrebat daca este adevarat ca a refuzat o oferta de la FC Barcelona, Mutu a raspuns: "Adevarul este ca nu am stiut de aceasta oferta, dar impresarul meu stia foarte bine dorinta mea: doar la Fiorentina cu orice pret. Am mai spus aceste lucru, banii nu sunt decisivi", a spus Mutu.

Adrian Mutu si-a exprimat satisfactia pentru tarnsferul lui Christian Vieri, despre care spune ca poate avea un important aport in echipa. Atacantul spera ca in acest sezon sa marcheze 18 goluri, atatea cate a marcat si la Parma, dupa ce in stagiunea trecuta a inscris de 16 ori. Mutu crede ca Giampaolo Pazzini poate deveni mai bun decat fostul sau coechipier Luca Toni, plecat in intersezon la Bayern Munchen.

Adrian Mutu este mandru ca a reusit sa-si revina dupa o "perioada neagra". "Sunt mandru, este o victorie umana pentru mine, dar si pentru familia mea. Sunt multumit ca am devenit un exemplu pozitiv pentru cei care gresesc", a comentat Mutu.

Internazionale Milano este echipa favorita a lui Mutu pentru viitorul campionat al Italiei, urmata de AC Milan si AS Roma, care, in opinia jucatorului roman, are un usor avantaj in fata formatiei Juventus.

Adrian Mutu vrea ca Fiorentina sa "lase urme" in Cupa UEFA si vrea sa ajunga cu gruparea toscana in Liga Campionilor.
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 5:00 pm

Mutu la Chelsea, cel mai prost transfer din istoria Angliei

Dupa ce joi v-am prezentat cel mai prost transfer din istoria Spaniei, astazi a sosit randul Angliei. Eurosport a lansat un sondaj de opinie in care isi intreba cititorii care este cel mai prost transfer din istoria Angliei, iar pe primul loc in top s-a clasat trecerea lui Adi Mutu de la Parma la Chelsea.

Eurosport noteaza ca transferul lui Adrian Mutu din 2003 de la Parma la Chelsea a fost cel mai prost transfer din istoria Angliei. Transferat pentru 15.8 milioane de lire sterline, Mutu a reusit sa inscrie 6 goluri in primele 5 partide si toata lumea il iubea, insa totul s-a terminat cand a fost depistat pozitiv cu cocaina si s-a certat cu Jose Mourinho. Adi Mutu a fost suspendat timp de opt luni, iar apoi a ajuns la Juventus, iar in prezent joaca la Fiorentina.

In clasamentul realizat de Eurosport, transferul lui Marco Boogers de la Sparta Rotterdam la West Ham din 1995 este considerat ca fiind pe locul doi in topul celor mai proaste transferuri. Cariera lui Bookers la noua sa echipa a inceput intr-un mod tragic, el avand o intrare criminala la Garry Neville la doar cateva secunde de la detbut. De la acel incident, Boogers a preferat sa nu mai iasa din rulotele in care traia, iar apoi a fost imrpumutat inapoi in Olanda, la Groningen.

Pe locul trei s-a clasat Pierluigi Casiraghi, de la Lazio la Chelsea in 1998. Sosit cu surle si trambite pe Stamford Bridge, Casiraghi a reusit doar un gol in zece meciuri si a suferit o accidentare care l-a scos de tot in lumea fotbalului.

In topul realizat de Eurosport se mai regasesc si transferurile jucatorilor Tomas Brolin (Parma -> Leeds in 1995), Ralph Milne (Bristol City -> Manchester United in 1988), Titus Bramble (Newcastle -> Wigan), Julien Faubert (Bordeaux -> West Ham), Kieran Richardson (Manchester United -> Middlesbrough), Joey Barton (Manchester City -> Newcastle), Diomansy Kamara (West Brom -> Fulham)
Sus In jos
pG #~KaY~
Admin
pG #~KaY~

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitimeJoi Ian 01, 2009 5:00 pm

Milan s-a rugat de Barcelona sa-l transfere pe Chivu

Conform cotidianului spaniol Sport, oficialii lui AC Milan s-au intalnit cu cei ai lui FC Barcelona pentru a-i convinge sa-l transfere pe Chivu, iar astfel Internazionale Milano sa nu se intareasca.

Directorul lui AC Milan, Adriano Galliani, a fost vazut in Barcelona in urma cu cateva saptamani si toata lumea a fost convinsa ca vicepresedintele milanezilor a fost pentru a negocia transferurile lui Ronaldinho sau Eto'o.

Dar se pare ca nu a fost asa, pentru ca Sport noteaza ca de fapt Galliani a fost la Barcelona pentru a-i convinge pe cei de la Barcelona sa-l transfere pe Cristi Chivu, pentru ca Internazionale Milano sa nu devina si mai puternica in sezonul urmator.

Din pacate pentru Milan, Barcelona nu s-a inteles cu Chivu si l-a transferat pe Gabriel Milito, iar internationalul roman va fi prezentat vineri ca fiind noul jucator al lui Internazionale Milano.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Stiri Football Empty
MesajSubiect: Re: Stiri Football   Stiri Football Icon_minitime

Sus In jos

Stiri Football
Sus 
Pagina 1 din 9Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Stiri Evenimente