| UmorNegru :)) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
JeRRy
| Subiect: UmorNegru :)) Vin Dec 26, 2008 7:09 am | |
| I: Ce este rosu si vine regulat? R: Mos Craciun….
I: De ce are Mos Craciun un sac asa de mare? R: Pentru ca el “vine” doar odata pe an!…
I: Ce e mare, rosu, si se zvarcoleste in zapada? R: Un Mos Craciun lovit in oua…
I: Ce e rosu cu alb si negru peste tot? R: Mos Craciun venind pe hornul casei…
I: De ce a fost renul Rudolf intrebat de Mos Craciun daca vrea sa ii traga sania? R: Rudolf a fost singurul ren care avea permisiune de zbor…
I: Stiti cine este nevasta lui Mos Craciun? R: Merry Christmas!
I: De ce nu are Mos Craciun copii? R: Pentru ca el vine doar o data pe an si atunci pe horn…
I: De ce e Mos Craciun mereu fericit? R: Pentru ca stie unde locuiesc fetele rele… | |
|
| |
JeRRy
| Subiect: Sunta telefonul Vin Dec 26, 2008 7:10 am | |
| Alo? - John,du-te la mine in camera si vezi ce face sotia mea - Sir,sotia d-voastra face sex - John i-a pistolul de la mine din birou si impusca-i pe amandoi - Sir,am impuscat-o doar pe sotie,el a reusit sa sara in piscina - John,dar noi nu avem piscina!! - Sir,ce numar ati format? | |
|
| |
JeRRy
| Subiect: Geografia barbatului Vin Dec 26, 2008 7:11 am | |
| Intre 15 si 50 de ani, barbatul e precum Cuba : Guvernat de un singur membru.
De la 50 si pana la 75, barbatul este precum Venezuela: Din cand in cand mai apare membrul marcant, insa numai cu ajutorul medicamentelor
De la 75 de ani incolo este precum Anglia: Liniste…camp cu verdeata… | |
|
| |
JeRRy
| Subiect: Gigle Si Nota 2 Vin Dec 26, 2008 7:13 am | |
| Vine Gigel acasa cu nota 2 la educatia fizica trecuta in carnetul de note. Tac’su: - Gigel, cum dracu tu baiat sportiv, care si acasa faci sport si te ridici la bara, ai 2 la educatia fizica? Gigel: - Profu’ de educatie fizica zice “Gigele ridica un picior”. Eu ridic un picior… Dupa aia zice “Gigele ridica-l si pe celalalt…” Si eu i-am zis “Pai crezi ca pot sa stau in p#%a?”. Si mi-a pus 2. Tacsu: - Bravo Gigele, bine ai facut! A doua zi vine Gigel acasa cu nota 2 la literatura. Tacsu: - Gigele, cum ma tu baiat destept, care citesti toata ziua ai luat 2 la literatura? Gigel: - Profu de literatura ne-a pus sa compunem cate o poezie si eu am compus-o p’asta: Ce sa fie, ce sa fie/ Un om mort cu p#%a vie/ Sa fereasca sfanta soarta/ D’unul viu, cu p#%a moarta. Tac’su: - Bravo Gigele, chiar e misto! A treia zi Gigel ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui: - Am luat 2 la matematica azi ….. - Ce s-a intamplat? - Pai m-a intrebat profesorul “Cat fac 3 x 2?” si eu am spus “6″ - Pai .. e corect. - Stiu, dupa care m-a intrebat “Cat fac 2 x 3?” - Si care p#%a mea e diferenta? - Asta am spus si eu si mi-a dat 2. A 4-a zi Gigel ii zice lui tac’su ca l-a exmatriculat din scoala. - Pai de ce? - M-au chemat in cancelarie, intru eu acolo si cand ma uit: profu de educatie fizica, profu de literatura, profu de matematica si profu de geografie… - Pai, ce p#%a mea cauta profu de geografie acolo? - Asta i-am intrebat si eu ! | |
|
| |
JeRRy
| Subiect: Doua Degete In gura Vin Dec 26, 2008 7:15 am | |
| Intr-un bar dragut, o tipa superba se apropie de bar si-i face un semn provocator barmanului. Asta se prezinta instantaneu: - Va pot servi cu ceva? Tipa, discret ii face semn sa se apropie. - Da, cu ce va pot ajuta? Tipa il cheama si mai aproape, apoi incepe sa se joace cu degetele pe barba lui: - Tu esti patronul? - Nu, dar… Tipa il mangaie sexos pe fata, pe ochi: - Poti sa transmiti un mesaj patronului tau? Si ii baga barmanului doua degete in gura, lasandu-l sa le suga usor, erotic. Gagiul excitat tot: -Da, sigur, sigur. Tipa: -Spune-i ca nu mai aveti hartie igienica la WC !!! | |
|
| |
JeRRy
| Subiect: Parlamentar de Mic Vin Dec 26, 2008 7:16 am | |
| La grădinită învătătoarea întreabă un copilas: - Ce vrei să te faci când vei fi mare ? - Euuu vreau să mă fac parlamentar… - Păi de ce? - Ca să pot să mă scobesc în nas si să dorm toată ziua fără să mă mai certe mămica. | |
|
| |
JeRRy
| Subiect: Un Boxer Roman Vin Dec 26, 2008 7:18 am | |
| S-a accidentat si trebuia sa joace un meci important cu un african,iar antrenorii cauta pe cineva sa-i semene leit.Cauta si cauta si la un moment dat gasesc un cioban cre semana perfect cu boxeru.Il intreaba antrenorii: -Ma,stii sa te bati? -Apoi stiu si io asa cat sa ma apar. -Atunci hai cu noi! Il invata cateva scheme si il urca in ring.Africanu’ ii da una la cioban si asta de-acolo: -Mai tigane stai cuminte. Africanu ii mai da una…Ciobanu: -Mai tigane stai cuminte.se enerveaza ciobanu si ii da unu de pica africanu jos.Arbitru incepe sa numere: -1,2,3,4…. CIOBANU:-Ma tu asta in alb cauta-mi opinca! -5,6,7,8…. -Ma tu asta in alb cauta-mi opinca! -9,10..kNOk CAUT!!! Aaaa NO CAUTI? No las ca-ti dau eu tie….. | |
|
| |
pG #~KaY~ Admin
| Subiect: Re: UmorNegru :)) Vin Dec 26, 2008 7:28 am | |
| | |
|
| |
serbiii
| Subiect: Re: UmorNegru :)) Sam Dec 27, 2008 5:39 am | |
| | |
|
| |